Home > Frontline

Frontline

Frontline

Marsela Karapanço, autorja dhe moderatorja e këtij formati, nis sezonin e dytë në vijën e parë të betejës politike, me protagonistët e saj, por këtë herë, në një format tërësisht të ri.

Në studio do të hidhen ide, analiza, do të prodhohen debate, do të diskutohet edhe për çështje ekskluzive që do të jenë në fokus të minutave të “Frontline”.

“Ata kanë betejën e tyre politike, ne jemi në vijën e parë, Frontline”, shprehet Karapanço.

Flash News

News24 Livestream