Home > Lajmet

A është më me Florianën? Bruno i ‘Përputhen’ zbulon të vërtetat në një rrëfim ndryshe

A është më me Florianën? Bruno i

Ish konkurrenti i “Përputhen”, Bruno Shemsi ka ardhur në një rrëfim ndryshe për jetën pas famës, raportet me familjen dhe lidhjen me Florjanën, me të cilën doli dhe çift nga ky format.

“Për raportin në çift unë mendoj se secili duhet të ketë privatësinë e vetë, sado që mund të jenë personazhe publike. Me Anën kemi disa probleme të vogla, por shkojmë mirë në përgjithësi”, u shpreh Bruno. 

Moderatorja: A ke qarë për ndonjë vajzë?

Bruno Shemsi: Kam qarë vetëm njëherë, mendoj se nuk kam qarë për atë, por për veten.

Flash News

News24 Livestream