Home > Open nga Eni Vasili

Open

Open

Emisioni “Open” i gazetares Eni Vasili në ekranin e ‘News24’ është një rikthim në shtëpinë ku padyshim gdhendet suksesi. I njëjti standard pritet të përçohet edhe në emisionin politik, ku do të përcillen lajme dhe debate politike dhe jo vetëm.

Flash News

News24 Livestream